We verkopen ze niet alleen…

…bij Tijdschriftenwereld maken we zelf ook tijdschriften! Al vele jaren maakt onze redacteur en bladenmaker Rikky Schrever tijdschriften in opdracht van uitgeverijen in binnen- en buitenland. Dat doet ze bij Het RedactiePakhuis. Rikky deed de redactie van jeugdbladen als Dora the Explorer (Dress up & Go), LEGO Chima, Geronimo Stilton Magazine en Roary de Racewagen.

Daarnaast werkte ze afgelopen jaren mee aan diverse verzameltijdschriften voor volwassenen, zoals The Cat Collectie, Bouw uw eigen zon-, aarde- en maanstelsel, James Bond DB5 en Star Trek – de officiële ruimteschepencollectie.

In 2010 lanceerde Het RedactiePakhuis de website Kinderbladen.nl, een webshop met populaire tijdschriftabonnementen voor de jeugd. Denk hierbij aan jeugdbladen als Donald Duck, Bobo en Wild van Freek. De tijdschriften zijn gesorteerd op leeftijd, wat het zoeken naar een geschikt blad aanzienlijk vereenvoudigt.

Na het succes van Kinderbladen.nl volgt nu dus Tijdschriftenwereld! Deze site is sinds kort online en hier vind je voordelige tijdschriftabonnementen van allerlei Nederlandse bladen: autobladen, jeugdbladen, damesbladen… noem maar op!

Kijk dus lekker even rond; voor jou staat er vast ook een leuk proefabonnementje bij!